Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek
Ο ΠΑΟΚ....
Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010)
Και βεβαια πρώτο θέμα είναι το θέμα του Πορτογάλου Edinho,ο οποίος έχει περάσει απο ελληνικά σαλόνια και συγκεκριμενα της ΑΕΚ....Ο δανεισμός του στην ομάδα του Βορρα είναι χρήσιμος λόγω ελλήψεων στο χώρο της επίθεσης και με την προσθήκη του Πορτογάλου Διεθνή,ίσως να είμαστε προς το πιο ασφαλές μέρος..
Το δεύτερο θέμα το οποίο είχε απασχολήσει τον κόσμο ήταν το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος απ ότι φαινόταν ήταν στο στόχατρο της ομάδος αλλα απ ότι φανηκε δεν θα υπάρξει κατι παραπάνω...
Το τρίτο και τελευταίο ήταν αυτο του Nuno Gomes,ένα πολυ δύσκολο και απίθανο σενάριο...Βεβαια υπήρξαν καποιες συζητήσεις με τον παίχτη αλλα είναι πολυ δυσκολη η περιπτωση του παίχτη...
Ευχαριστω για την ανάνγωση του άρθρου μου...
Nick The Greek
Nick The Greek- Top Poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 01/01/2010
Καλησπερα,
Και εσυ ΠΑΟΚΑΡΑ απ'οτι βλεπω φιλε μου.... Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω!!! Ο Παοκ φετος ενω εχει κυριολεκτικα μια ΟΜΑΔΑΡΑ καποιοι παικτες χαλανε το παιχνιδι στο γηπεδο και γινεται σε καθε ματσακι το ελα να δεις!!! Οπως και στο Παναθηναικο το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ γινεται εχουν πολυ καλους παικτες και 1 ατομο τα χαλαει ολα (ΣΙΣΕ)!!!Η ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ 10.000.000 ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ!!!
Οσον αφορα το TOPIC σου πολυ καλο!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ!
Και εσυ ΠΑΟΚΑΡΑ απ'οτι βλεπω φιλε μου.... Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω!!! Ο Παοκ φετος ενω εχει κυριολεκτικα μια ΟΜΑΔΑΡΑ καποιοι παικτες χαλανε το παιχνιδι στο γηπεδο και γινεται σε καθε ματσακι το ελα να δεις!!! Οπως και στο Παναθηναικο το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ γινεται εχουν πολυ καλους παικτες και 1 ατομο τα χαλαει ολα (ΣΙΣΕ)!!!Η ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ 10.000.000 ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ!!!
Οσον αφορα το TOPIC σου πολυ καλο!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ!
BrandiK- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2009
Πολυ καλο Topic και περιεκτικο!!! Μπραβο Nick The Greek.. εκανες πολυ καλη αρχη!
Alexakis35- Moderators
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
Παρόμοια θέματα
» Τα νέα του ΠΑΟΚ....by Nick The Greek
» Αγώνας για την SuperLeague 16/01/2010 ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ..
» Τον ανακοίνωσε... η Μάλαγα! [ΠΑΟΚ]
» Αγώνας για την SuperLeague 16/01/2010 ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ..
» Τον ανακοίνωσε... η Μάλαγα! [ΠΑΟΚ]
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης