Enjoy The Life
Για τη καλύτερη περιήγησή σας στο forum εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Enjoy The Life
Για τη καλύτερη περιήγησή σας στο forum εγγραφείτε
Enjoy The Life
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

Blog
Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek Blog10
Ask2Use

ask2use.com: Υποχρεωτική η πλήρης αντιγραφή του κειμένου
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Δωρεάν Πρόγραμμα
Giveaway of the Day

Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek Empty Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek

Δημοσίευση από Nick The Greek Παρ Ιαν 15, 2010 9:42 pm

Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek 2n7ifkg

Ο ΠΑΟΚ....

Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010)

Και βεβαια πρώτο θέμα είναι το θέμα του Πορτογάλου Edinho,ο οποίος έχει περάσει απο ελληνικά σαλόνια και συγκεκριμενα της ΑΕΚ....Ο δανεισμός του στην ομάδα του Βορρα είναι χρήσιμος λόγω ελλήψεων στο χώρο της επίθεσης και με την προσθήκη του Πορτογάλου Διεθνή,ίσως να είμαστε προς το πιο ασφαλές μέρος..

Το δεύτερο θέμα το οποίο είχε απασχολήσει τον κόσμο ήταν το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος απ ότι φαινόταν ήταν στο στόχατρο της ομάδος αλλα απ ότι φανηκε δεν θα υπάρξει κατι παραπάνω...

Το τρίτο και τελευταίο ήταν αυτο του Nuno Gomes,ένα πολυ δύσκολο και απίθανο σενάριο...Βεβαια υπήρξαν καποιες συζητήσεις με τον παίχτη αλλα είναι πολυ δυσκολη η περιπτωση του παίχτη...

Ευχαριστω για την ανάνγωση του άρθρου μου...

Nick The Greek
Nick The Greek
Nick The Greek
Top Poster
Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 01/01/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek Empty Ο ΠΑΟΚ....Η επικαιρότητα και η μεταγραφολογία της ομάδος(15/01/2010) by Nick The Greek

Δημοσίευση από BrandiK Παρ Ιαν 15, 2010 10:10 pm

Καλησπερα,
Και εσυ ΠΑΟΚΑΡΑ απ'οτι βλεπω φιλε μου.... Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω!!! Ο Παοκ φετος ενω εχει κυριολεκτικα μια ΟΜΑΔΑΡΑ καποιοι παικτες χαλανε το παιχνιδι στο γηπεδο και γινεται σε καθε ματσακι το ελα να δεις!!! Οπως και στο Παναθηναικο το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ γινεται εχουν πολυ καλους παικτες και 1 ατομο τα χαλαει ολα (ΣΙΣΕ)!!!Η ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ 10.000.000 ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ!!!
Οσον αφορα το TOPIC σου πολυ καλο!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ!
BrandiK
BrandiK
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2009

Δημοσίευση από Alexakis35 Σαβ Ιαν 16, 2010 7:06 pm

Πολυ καλο Topic και περιεκτικο!!! Μπραβο Nick The Greek.. εκανες πολυ καλη αρχη!
Alexakis35
Alexakis35
Moderators
Moderators

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 28/12/2009

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης