Enjoy The Life
Για τη καλύτερη περιήγησή σας στο forum εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Enjoy The Life
Για τη καλύτερη περιήγησή σας στο forum εγγραφείτε
Enjoy The Life
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

Blog
Τα 3 στοιχεία που οδηγούν στον τίτλο Blog10
Ask2Use

ask2use.com: Υποχρεωτική η πλήρης αντιγραφή του κειμένου
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Δωρεάν Πρόγραμμα
Giveaway of the Day

Τα 3 στοιχεία που οδηγούν στον τίτλο

Πήγαινε κάτω

Τα 3 στοιχεία που οδηγούν στον τίτλο Empty Τα 3 στοιχεία που οδηγούν στον τίτλο

Δημοσίευση από Admin Τρι Μαρ 16, 2010 9:44 pm

Δύο ακόμα… Σισέ θέλει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ώστε να γίνει αξιόμαχος και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να κατακτήσει τους τίτλους που του αναλογούν στην Ελλάδα.

Τα 3 στοιχεία που οδηγούν στον τίτλο 78d
Ανδρέας Βγενόπουλος: Έχουμε καλύτερη ομάδα και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το περασμένο καλοκαίρι στον προγραμματισμό.
Ο εκ των μεγαλομετόχων της «πράσινης» ΠΑΕ έκανε χθες δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο Νίκο Νιόπλια και στους παίκτες, ενώ μίλησε για τα τρία στοιχεία-κλειδιά που οδηγούν τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

[b]Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τοποθετήθηκε στα εξής θέματα:

- Για το πού κρίθηκε το πρωτάθλημα:

«Έκανα δύο παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, την πρώτη βλέποντας φίλαθλους που δεν ήθελαν το καλό της ομάδας και την άλλη όταν η διαφορά είχε πάει στο -2. Έχουμε καλύτερη ομάδα και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το περασμένο καλοκαίρι στον προγραμματισμό. Το πρωτάθλημα κρίθηκε σε τρία θέματα: πρώτον το πολύ καλό ρόστερ με πολλά χρήματα, δεύτερον η προετοιμασία και η καλή φυσική κατάσταση, τρίτον η έγκαιρη αλλαγή προπονητή που αποφάσισε ο πρόεδρος. Αυτά ήταν κομβικά όπως επίσης και τα λάθη και οι ελλείψεις των αντιπάλων».

- Για το αν τον προβληματίζει ότι δεν υπήρχε ουσιαστικά μεγάλος αντίπαλος στην κούρσα του τίτλου:

«Νομίζω ότι το φετινό αν το πάρουμε -γιατί δεν έχει τελειώσει- θα είναι μια επιτυχής αρχή μιας νέας προσπάθειας. Ο στόχος είναι να πάρουμε το μερίδιο που μας αναλογεί σε τίτλους την επόμενη δεκαετία. Ο στόχος δεν είναι άλλωστε μόνο ένα πρωτάθλημα αλλά μία αξιόπιστη ομάδα στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ αν έχει δύο ακόμα παίκτες τύπου Σισέ, έναν στο κέντρο και έναν στην άμυνα θα μπορέσει να έχει ένα αξιόμαχο σύνολο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το όλο θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος, το χειρίζεται εξαιρετικά. Φέτος μπαίνουν τα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια που θα είναι δύσκολα στην Ελλάδα λόγω των οικονομικών συνθηκών».

- Για το αν θα συνεχίσει ο Νικόλας Πατέρας στη θέση του προέδρου:

«Εγώ και για τις μετοχές μου έχω δώσει πληρεξούσιο στο Νικόλα Πατέρα. Πιστεύω ότι είναι θέμα Πατέρα αν θα συνεχίσει, δεν τίθεται υπό κρίση, είναι αστείο να ειπωθεί κάτι τέτοιο».

- Για το θέμα του γηπέδου:

«Η ανακοίνωση τα λέει όλα. Ξεκαθάρισα τη θέση μου. Πρακτικώς γίνεται γήπεδο στη Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ όμως η πρώτη προτεραιότητα είναι ο Βοτανικός. Υπάρχει βέβαια ένα χρονικό όριο μέχρι τα τέλη Απρίλη γιατί πρέπει να λήξει ένα κακόγουστο σίριαλ που παίζεται. Αν δεν έχει λήξει τότε, θα τεθεί θέμα να φύγουμε από αυτή την περιπέτεια. Αδιανόητο να παρακαλάμε μία Πολιτεία και παράγοντες που δεν μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Αυτό έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας».

- Για το Νίκο Νιόπλια:

«Δεν μπορώ να το γνωρίζω τι θα γίνει, εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος γι' αυτά που βλέπω. Εκνευρίζομαι από τους προπονητές του σαλονιού. Εγώ τα θεωρώ αστεία. Η βελτίωση με Νιόπλια είναι ότι λειτουργεί ως οικογένεια με τα θετικά και τα αρνητικά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε επίπεδο τακτικής. Στην Ελλάδα είναι η καλύτερη ομάδα και υπό προϋποθέσεις μπορεί από το καλοκαίρι να κάνει μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Εγώ έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες. Στενοχωριέμαι όταν ακούω κριτικές. Είναι winners.».

ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1789856
Admin
Admin
Administrators
Administrators

Αριθμός μηνυμάτων : 203
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2009

Character sheet
Χρήστης: Windows Windows

https://livethelife.forummotion.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή